ʦ
Сайтът използва бисквитки, за най-добро потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Ако покривът ни пази, кой пази него? Може ли да се застраховат покрив и термоизолация на сграда?

Ако покривът ни пази, кой пази него? Може ли да се застраховат покрив и термоизолация на сграда?

Þ05 юли 2021, 08:29
Ғ14710

Покривът и външната изолация са част от общите части на сградата, заедно с входове, стълбища и други. Застраховането на тези части се определя по условията на конкретния застраховател, като в някои случаи те могат да попаднат извън обхвата на застраховката. Най-често този въпрос стои пред собствениците на имоти в част от сграда, където някои застраховки поемат щетите само по апартамента и обзавеждането. Тези части не подлежат на самостоятелно застраховане. Начинът  е  чрез правилен избор на застраховка за жилището, която да Ви обезщети в частта съответстваща на вашия процент общи части.

Единствено на страницата SPOTINS.bg Вие можете да сключите застраховка „Защитена фамилия“ на ЗАД Армеец за по-малко от 3 минути, изцяло онлайн! Можете да изберете пакет от 28,56лв. за година или с допълнителни покрития за кражба, земетресение и отговорност към трети лица.

Всеки един от пакетите покрива щети до избрания от Вас лимит за жилището, подобренията и обзавеждането в него, всички прилежащи части, в т.ч. делът от общите части, фасадата и покрива, както и принадлежащите и вписани в нотариалния акт на имота гаражи, мазета, тавани, огради и други.

adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â