ʦ
Сайтът използва бисквитки, за най-добро потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт
ă
ʮ
Ŭ

Ако покривът ни пази, кой пази него? Може ли да се застраховат покрив и термоизолация на сграда?

Ако покривът ни пази, кой пази него? Може ли да се застраховат покрив и термоизолация на сграда?

Þ05 юли 2021, 08:29
Ғ14205

Покривът и външната изолация са част от общите части на сградата, заедно с входове, стълбища и други. Застраховането на тези части се определя по условията на конкретния застраховател, като в някои случаи те могат да попаднат извън обхвата на застраховката. Най-често този въпрос стои пред собствениците на имоти в част от сграда, където някои застраховки поемат щетите само по апартамента и обзавеждането. Тези части не подлежат на самостоятелно застраховане. Начинът  е  чрез правилен избор на застраховка за жилището, която да Ви обезщети в частта съответстваща на вашия процент общи части.

Единствено на страницата SPOTINS.bg Вие можете да сключите застраховка „Защитена фамилия“ на ЗАД Армеец за по-малко от 3 минути, изцяло онлайн! Можете да изберете пакет от 28,56лв. за година или с допълнителни покрития за кражба, земетресение и отговорност към трети лица.

Всеки един от пакетите покрива щети до избрания от Вас лимит за жилището, подобренията и обзавеждането в него, всички прилежащи части, в т.ч. делът от общите части, фасадата и покрива, както и принадлежащите и вписани в нотариалния акт на имота гаражи, мазета, тавани, огради и други.

adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â