ʦ
Сайтът използва бисквитки, за най-добро потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт
ă
ʮ
Ŭ

Застраховката „Отмяна на пътуване“ гарантира парите ти дори при COVID-19

Застраховката „Отмяна на пътуване“ гарантира парите ти дори при COVID-19

Þ20 януари 2021, 17:15
Ғ915

Началото на годината е периодът, когато обикновено правим планове за почивка през годината и своите резервации. А какво по-хубаво от това, да планираме и запазваме без да рискуваме парите си. Това е възможно със сключването на правилната застраховка – „Отмяна на пътуване“. 

Най-често клиентите на туристическите агенции купуват застраховките, препоръчани им от туристическия агент. Но тогава замислени за предстоящата почивка, можем пропуснем важни детайли, свързани с това какво покрива тази застраховка и дали то ще ни е полезно. COVID-19 е основното нещо, което днес определя плановете ни. Затова ние от SPOTINS.bg сравнихме условията на водещите застрахователни компании и предлагаме на вниманието ти застраховка „Отмяна на пътуване “, която е:

 

  • Застраховка, която покрива всички епидемиологични рискове. Какво означава това и защо е важно? Някои застрахователи изключват покриването на риск от епидемиологичния COVID-19, докато други включват само и единствено COVID-19, което означава, че не покриват негови мутации или рискове, свързани с други епидемии. Така, предлаганата от нас застраховка, с покритие на всички епидемиологични рискове, не поставя такива ограничения.

 

  • Застраховка, която покрива ситуациите, свързани с предсрочно връщане. Така например, ако десетдневната ви почивка, приключи на третия ден – „Отмяна на пътуване“ ще покрие разходите за останалите седем дни, както и тези за билета за връщане.
adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â