ͳ
С натискането на бутона "Приеми всички" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да подпомагаме нашите маркетингови усилия.
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Застраховката „Отмяна на пътуване“ гарантира парите ти дори при COVID-19

Застраховката „Отмяна на пътуване“ гарантира парите ти дори при COVID-19

Þ20 януари 2021, 17:15
Ғ1175

Началото на годината е периодът, когато обикновено правим планове за почивка през годината и своите резервации. А какво по-хубаво от това, да планираме и запазваме без да рискуваме парите си. Това е възможно със сключването на правилната застраховка – „Отмяна на пътуване“. 

Най-често клиентите на туристическите агенции купуват застраховките, препоръчани им от туристическия агент. Но тогава замислени за предстоящата почивка, можем пропуснем важни детайли, свързани с това какво покрива тази застраховка и дали то ще ни е полезно. COVID-19 е основното нещо, което днес определя плановете ни. Затова ние от SPOTINS.bg сравнихме условията на водещите застрахователни компании и предлагаме на вниманието ти застраховка „Отмяна на пътуване “, която е:

 

  • Застраховка, която покрива всички епидемиологични рискове. Какво означава това и защо е важно? Някои застрахователи изключват покриването на риск от епидемиологичния COVID-19, докато други включват само и единствено COVID-19, което означава, че не покриват негови мутации или рискове, свързани с други епидемии. Така, предлаганата от нас застраховка, с покритие на всички епидемиологични рискове, не поставя такива ограничения.

 

  • Застраховка, която покрива ситуациите, свързани с предсрочно връщане. Така например, ако десетдневната ви почивка, приключи на третия ден – „Отмяна на пътуване“ ще покрие разходите за останалите седем дни, както и тези за билета за връщане.
adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â