ʦ
Сайтът използва бисквитки, за най-добро потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

SPOTINS.bg с нова услуга – изцяло онлайн издаване на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите

SPOTINS.bg с нова услуга – изцяло онлайн издаване на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите

Þ23 октомври 2021, 12:50
Ғ769

В амбициите си да стане най-добрият сайт за онлайн застраховане, екипа на SPOTINS.bg реализира сключване на застраховка Гражданска отговорност изцяло онлайн. След свързване на базите данни на Гаранционния фонд и КАТ, нашата естествена стъпка беше да хвърлим всички усилия в дигитализирането на тази услуга, която да предоставим на нашите клиенти в ситуация на преповтарящи се пикове на Covid-19, ограничения и призиви за социална дистанция.

На практика, сключването на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите никога не е било по-лесно. Тук е елиминирана възможността за човешка грешка, тъй като всички данни за автомобила се получават от системата на КАТ по номер на талона. Информацията, която предоставят клиентите се използва единствено за целите на калкулацията и тя не се съхранява, защото при всеки повторен опит новите оферти се генерират в реално време. Чрез данните за собственика, офертите получени от застрахователните компании отразяват вероятния начислен бонус-малус, за който при други калкулатори  бихте разбрали едва при издаването на полицата.

Издаването става в няколко прости стъпки:

  1. Сравняване на цените в реално време и избор на оферта;
  2. Потвърждаване на данните и плащане с дебитна или кредитна карта;
  3. Получавате полицата си на посочения от Вас E-mail, подписана с електронен подпис.

По този начин, съгласно Кодекса за застраховането чл.332, ал.4 и 5 , договора може да влезе в сила от 00:00 часа на следващия ден. Ние имаме задължението да Ви изпратим стикера  и Зелената карта на посочения от Вас адрес до три работни дни.

adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â