ͳ
С натискането на бутона "Приеми всички" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да подпомагаме нашите маркетингови усилия.
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Информация за Пътната обстановка в реално време

Информация за Пътната обстановка в реално време

Þ08 септември 2016, 01:00
Ғ16957

Агенция „Пътна Инфраструктура“ ежедневно дава актуална информация за пътната обстановка в Р. България на www.api.bg и чрез интегрираната системата Lima.

Какво е Lima: 

  • Напълно интегрирана система, която свързва Агенция “Пътна Инфраструктура”, всички пътни управления в страната и вас - потребителите в едно място.

  • Уеб система за информираност и визуализация на всички актуални събития по републиканската пътна мрежа.

  • Оператори в цяла България се грижат за вашата информираност, актуализират информацията в реално време и записват сигнали чрез вътрешната система за управление, контрол и анализ на административно ниво. В сайта  може да откриете информация за всяка една област, път, знак, ремонт, временна организация на движението, инциденти, катастрофи, проходи, задръствания, обходни маршрути и всичко останало, което е свързано с пътната мрежа.

За ваше улеснение прилагаме линк към сайта: lima.api.bg

Бъдете информирани в реално време за всичко случващо се по Републиканската пътна мрежа в страната като свалите безплатно LIMA мобилно приложение от lima.api.bg/apps/

adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â