½Разбрах
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повете тук

Информация за Пътната обстановка в реално време

Агенция „Пътна Инфраструктура“ ежедневно дава актуална информация за пътната обстановка в Р. България на www.api.bg и чрез интегрираната системата Lima.

Какво е Lima: 

  • Напълно интегрирана система, която свързва Агенция “Пътна Инфраструктура”, всички пътни управления в страната и вас - потребителите в едно място.

  • Уеб система за информираност и визуализация на всички актуални събития по републиканската пътна мрежа.

  • Оператори в цяла България се грижат за вашата информираност, актуализират информацията в реално време и записват сигнали чрез вътрешната система за управление, контрол и анализ на административно ниво. В сайта  може да откриете информация за всяка една област, път, знак, ремонт, временна организация на движението, инциденти, катастрофи, проходи, задръствания, обходни маршрути и всичко останало, което е свързано с пътната мрежа.

За ваше улеснение прилагаме линк към сайта: lima.api.bg

Бъдете информирани в реално време за всичко случващо се по Републиканската пътна мрежа в страната като свалите безплатно LIMA мобилно приложение от lima.api.bg/apps/

û