ͳ
С натискането на бутона "Приеми всички" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да подпомагаме нашите маркетингови усилия.
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Първо място за Армеец

Първо място за Армеец

Þ08 юни 2016, 01:00
Ғ1330

ЗАД „Армеец“ заема първо място в класацията на общозастрахователния пазар в края на месец септември 2015 г. с дял от 13,7% и премиен приход в размер на 153 млн. лв., което представлява увеличение с 8% спрямо същия период на предходната година.

С най-голям дял в портфейла на компанията е автомобилното застраховане. Повече от четири години ЗАД „Армеец“ е неизменен лидер по застраховка „Каско на МПС”, като в края на септември 2015 г. приходите са в размер на 83,8 млн. лв. и пазарен дял от 24%. При задължителната „Гражданска отговорност на автомобилистите” Армеец генерира премиен приход от близо 42,9 млн. лв. и има пазарен дял от 10%.

ЗАД „Армеец“ запазва първата си позиция и при застраховка „Помощ при пътуване“ с премиен приход от 3,1 млн. лв. и пазарен дял от 23%. При застраховка „Злополука“ ръстът е 7% спрямо същия период на 2014 г. с премийния приход в размер на 2,9 млн. лв.

В края на септември 2015 г. дружеството реализира ръст на събраните приходи и по застраховки „Карго и отговорност на превозвача“, имуществено и морско застраховане, както и по застраховките на „Финансови рискове“.

Анимация zoomInDown
adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â