ͳ
С натискането на бутона "Приеми всички" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да подпомагаме нашите маркетингови усилия.
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Застраховка Отмяна на пътуване – една нова перспектива

Застраховка Отмяна на пътуване – една нова перспектива

Þ07 ноември 2023, 17:32
Ғ327
ȭ
LogoColonnade
LogoColonnade

Имаме удоволствието да представим на нашите клиенти една принципно нова възможност за застраховане на тяхното пътуване. С интегрирането на застраховки „Отмяна на пътуване“, „Помощ при пътуване“ и комбинирана застрахователна полица на Застрахователна Компания Колонад в сайта за онлайн застраховане и електронни услуги SPOTINS.bg, ние предоставихме на нашите клиенти един нов подход към застрахователната им защита.

В допълнение към досега предлаганите от нас продукти, застраховката за Отмяна на пътуване на Колонад дава възможност, направените от Вас разходи да бъдат застраховани на различни етапи. До сега най-честия проблем при сключването на тази застраховка беше, че клиентите изпускаха срока за сключване, поставен от всяка застрахователна компания. Обикновено този срок е определен по различни начини:

  • Срок от резервацията – определя се в брой дни от момента, в който сте направили Вашата резервация;
  • Срок от заплащане на капарото – той определя брой дни от първото плащане по договора за туристическата услуга;
  • Срок не по-малък от определен брой дни до началото на пътуването;

Сроковете в Колонад могат да се определят от всяко едно от тези събития.

Пример 1: Вие си правите резервацията няколко месеца по-рано без да заплащате капаро. В рамките на 2 седмици можете да сключите застраховка в избран от Вас лимит, включващ всички разходи, които предвиждате или само тези, които знаете, че не са възстановими по друг начин. ЗК Колонад не изисква застраховане върху пълната сума.

Пример 2: Изпуснали сте двуседмичния срок от резервацията -  можете да сключите Вашата застраховка към момента на заплащане на капарото в деня на плащане или до 14 дни от тази дата, ако до началото на пътуването остават поне 30 дни, считано от датата на сключване на полицата.

Пример 3: Правите Вашата резервация дни преди пътуването - Може да сключите застраховка в деня на резервацията. И „Да“ има смисъл да я сключите, защото застраховка „Отмяна на пътуване“ покрива и разходи за прекъсване на пътуването.

Пример 4: Не сте знаели за тази възможност или за изискуемите срокове -  Ако сте заплатили вече Вашето капаро и предстои да заплатите по-голямата част от пътуването, то в деня на плащане можете да застраховате сумата по доплащането и други предстоящи разходи.

Застраховка „Помощ при пътуване“ предоставя принципно нови за българския пазар покрития, като:

  • Спортно /ски, сноуборд../ оборудване;
  • Възстановяване на разходи за лифт карти при затваряне на пистите;
  • Застраховка на домашен любимец, който пътува с Вас в чужбина – разходи за ветеринар, хоспитализация и издирване, ако се загуби;
  • Отмяна на пътуване

И разбира се, ако сключите комбинирана застраховка „Помощ при пътуване“ с допълнителна опция „Отмяна на пътуване“, ще получите една много добра отстъпка.

adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â