ͳ
С натискането на бутона "Приеми всички" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да подпомагаме нашите маркетингови усилия.
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II

ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II

Þ10 февруари 2017, 12:13
Ғ2032
Ď1 прикачен файл
ȭ
Logo Armeec
ЗАД Армеец

Уважаеми клиенти и партньори,

На 3 Февруари 2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) обяви резултатите от прегледа на балансите на застрахователните дружества в България към 30 Юни 2016 г. Резултатите потвърдиха финансовата стабилност на ЗАД „Армеец“.

Прегледът на балансите на Дружеството бе извършен от независимия външен проверяващ КПМГ, Румъния. Както е посочено в обобщения доклад на ръководителя на проекта за преглед Ърнст енд Янг, Гърция, както и в прессъобщението на КФН, при прилагане на единен подход за оценка на балансите ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II и Кодекса за застраховането. Дружеството покрива минималното капиталово изискване за платежоспособност с 288%, поради което към него не се предвиждат никакви надзорни мерки от страна на КФН.

В хода на прегледа акционерите и ръководството на ЗАД „Армеец“ предприеха мерки за допълнително засилване на капиталовата му позиция като увеличиха собствените средства с 20 милиона лева. Положителният финансов резултат, с който Дружеството приключва 2016 г., гарантира изпълнението на ангажиментите на ЗАД „Армеец“ към всички негови клиенти и партньори.

Управителен съвет на ЗАД „Армеец“ АД

adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â