ͳ
С натискането на бутона "Приеми всички" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да подпомагаме нашите маркетингови усилия.
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Застрахователна компания "Уника" АД

ȭ
4-uniqa
Лого Уника

Застрахователна компания "Уника" АД

Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД са част от международната УНИКА Иншурънс Груп – компания с над двувековна традиция и опит в застраховането.
УНИКА Груп (UNIQA Insurance Group AG) е един от водещите застрахователи на основните си пазари в Австрия и Централна и Източна Европа. 21 300 служители и ексклузивни търговски партньори обслужват повече от 10 милиона клиенти на УНИКА в 19 страни.

Вече над 24 години УНИКА България неизменно e сред водещите застрахователни компании у нас и се е утвърдила като символ на надеждност и коректност за своите клиенти и партньори. УНИКА предоставя на българските потребители модерни застрахователни решения на базата на широко продуктово портфолио по всички направления в общото застраховане и животозастраховането.

Това което най-силно отличава УНИКА на българския застрахователен пазар е устойчивото развитие на бизнеса, динамичните ръстове, иновативният бизнес подход и стремежът да създава тенденциите и да бъде двигател за модернизирането на застрахователната индустрия. УНИКА България предоставя на своите клиенти съвременни, висококачествени продукти, както и съответното високо професионално ниво на обслужване чрез разгърната мрежа от над 100 точки на продажба в цялата страна, както и чрез застрахователни брокери и агенти.

Реда за подаване на жалби съгласно правилата за уреждане на претенции по чл. 104, ал. 1 са публикувани в интернет страницата на всеки един застраховател.

Потребителят на застрахователни услуги има право да подава жалби срещу застрахователя. В зависимост от естеството на жалбите, те могат да бъдат подавани пред Комисията за финансов надзор, Комисия за защита на потребителите, Комисия за защита на личните данни и други държавни органи. В Република България спорове във връзка със застрахователни отношения се разрешават извънсъдебно чрез медиация и арбитраж.

Доклад за платежоспособността и финансовото състояние на застрахователя може да намерите на интернет страницата на всеки един от застрахователите.

Документи от застрахователя:

 Преддоговорна информация на "Уника" АД
 Уведомление по поверителност на "Уника" АД

Национален телефон за завеждане на щета 0700 111 50
Интернет адрес на правилата на застрахователя www.uniqa.bg
Адрес на управление в държавата по седалище София 1000, бул. Тодор Александров № 18
Име на държава членка на седалището Република България
adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â