ͳ
С натискането на бутона "Приеми всички" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да подпомагаме нашите маркетингови усилия.
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

ЗАД „ДаллБогг: Живот и здраве” АД

ȭ
DallBogg
DallBogg

ЗАД „ДаллБогг: Живот и здраве” АД

ДаллБогг: Живот и Здраве АД е част от групата на Търговска Лига – Национален Аптечен Център АД, Чайкафарма Висококачествените Лекарства АД и Български Кардиологичен Институт АД – един от най-големите холдинги в България. Създадена преди повече от 20 години, благодарение на своя професионализъм и постоянство на пазара, групата се превърна в мащабна холдингова структура, осъществяваща дейност предимно в областта на здравеопазването, производствената фармацевтична индустрия, както и в застраховането.

Непосредствено след създаването си през 2008 г., ДаллБогг с бързи темпове успя да заеме 5-то място сред общо 22 дружества, предлагащи доброволни здравноосигурителни услуги на пазара Както е видно от официалната статистика на Комисията за финансов надзор, през годините дружеството има стабилни пазарни позиции с трайно увеличаващ се пазарен дял, нарастваща ефективност и богато портфолио.

През 2012 г. дружеството успешно внедрява и прилага система за управление на качеството от акредитиран сертификационен орган – ISO 9001:2008.
През 2015 г. ЗЕАД ДаллБогг: Живот и Здраве ЕАД става акционерно дружество ЗАД ДаллБогг: Живот и здраве АД.


Реда за подаване на жалби съгласно правилата за уреждане на претенции по чл. 104, ал. 1 са публикувани в интернет страницата на всеки един застраховател.

Потребителят на застрахователни услуги има право да подава жалби срещу застрахователя. В зависимост от естеството на жалбите, те могат да бъдат подавани пред Комисията за финансов надзор, Комисия за защита на потребителите, Комисия за защита на личните данни и други държавни органи. В Република България спорове във връзка със застрахователни отношения се разрешават извънсъдебно чрез медиация и арбитраж.

Доклад за платежоспособността и финансовото състояние на застрахователя може да намерите на интернет страницата на всеки един от застрахователите.

Национален телефон за завеждане на щета 0700 16 406
Интернет адрес на правилата на застрахователя www.dallbogg.com
Адрес на управление в държавата по седалище гр. София, ж.к. „Дианабад”, бул. „Г. М. Димитров” № 1
Име на държава членка на седалището Република България
adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â