ı
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за най-добро потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

„Групама Застраховане” ЕАД

ȭ
grupama
Лого Групама

„Групама Застраховане” ЕАД

След 2006 г. Групата утвърждава своето международно присъствие, като се установява в държави от Европа, Африка и Азия. По настоящем Групама има офиси в над 11 държави и повече от 20 % процента от приходите й се генерират от международна дейност.

Групама в България е част от френския гигант в застраховането Групама Груп. На българския пазар компанията присъства от 2008 г. като придобива двете застрахователни дружества „ДСК Гаранция“ и става техен едноличен собственик. През 2009 г. официално дружествата са преименувани на "Групама Застраховане" ЕАД и "Групама Животозастраховане" ЕАД. Групама Животозастраховане ЕАД извършва дейност съгласно Разрешение за извършване на застрахователна дейност 01 ЖЗ / 01.07.2004, а "Групама Застраховане" ЕАД извършва дейност съгласно Разрешение за извършване на застрахователна дейност 01-ОЗ / 05.05.2005.

Застрахователните дружества са асоцииран партньор на Банка ДСК по силата на дългосрочно сътрудничество. В резултат на успешното си съвместно партньорство с Банка ДСК през 2011 г. "Групама Животозастраховане" е отличена с наградата "Най-добър комбиниран финансов продукт"  за застраховка „Живот, свързан със структуриран бонд“.

Реда за подаване на жалби съгласно правилата за уреждане на претенции по чл. 104, ал. 1 са публикувани в интернет страницата на всеки един застраховател.

Потребителят на застрахователни услуги има право да подава жалби срещу застрахователя. В зависимост от естеството на жалбите, те могат да бъдат подавани пред Комисията за финансов надзор, Комисия за защита на потребителите, Комисия за защита на личните данни и други държавни органи. В Република България спорове във връзка със застрахователни отношения се разрешават извънсъдебно чрез медиация и арбитраж.

Доклад за платежоспособността и финансовото състояние на застрахователя може да намерите на интернет страницата на всеки един от застрахователите.

Национален телефон за завеждане на щета 0700 123 32
Интернет адрес на правилата на застрахователя www.groupama.bg
Адрес на управление в държавата по седалище гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 47 А, блок В, ет. 3
Име на държава членка на седалището Република България
adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â