ı
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за най-добро потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Булстрад Живот ВИГ

ȭ
bulstrad
bulstrad

Булстрад Живот ВИГ

ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД се създава през 1994 г. Дружеството извършва застрахователна дейност по животозастраховане и застраховане срещу злополука с Лиценз No 6 от 15.06.1998г.  и притежава Лиценз No 2 от 15.11.2012 г. за предлагане на застраховка „Заболяване”.

ЗEАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД e един от водещите животозастрахователи в България и има близо 25 годишен опит в успешното предлагане на професионални  животозастрахователни решения за корпоративни и индивидуални клиенти. Дружеството предлага широка гама от решения – спестовни и инвестиционни планове, разнообразни рискови покрития, програми за корпоративни клиенти, застрахователни покрития за клиентите на финансови институции, решения за здравна защита и грижа, застраховки за пътуване в чужбина и др.

ЗEАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД разполага със собствена мрежа от агенции и офиси в цяла България, а продуктите и услугите на дружеството се предлагат от професионални застрахователни консултанти и експерти, специално обучени и сертифицирани по стандартите на компанията.

Дружеството е  носител на множество награди за постижения и успехи както в сферата на животозастраховането, така и за политиката си в сферата на корпоративната социална отговорност, която развива устойчиво през годините.

Реда за подаване на жалби съгласно правилата за уреждане на претенции по чл. 104, ал. 1 са публикувани в интернет страницата на всеки един застраховател.

Потребителят на застрахователни услуги има право да подава жалби срещу застрахователя. В зависимост от естеството на жалбите, те могат да бъдат подавани пред Комисията за финансов надзор, Комисия за защита на потребителите, Комисия за защита на личните данни и други държавни органи. В Република България спорове във връзка със застрахователни отношения се разрешават извънсъдебно чрез медиация и арбитраж.

Доклад за платежоспособността и финансовото състояние на застрахователя може да намерите на интернет страницата на всеки един от застрахователите.

Национален телефон за завеждане на щета 0700 18 800
0700 14 144
Интернет адрес на правилата на застрахователя www.bulstradlife.bg
Адрес на управление в държавата по седалище София, ул. „Света София“ 6
Име на държава членка на седалището Република България
adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â