½Разбрах
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повете тук
ȭ
11-olimpic
Лого Олимпик

„Застрахователна компания Олимпик – клон България” КЧТ

Застрахователна компания Олимпик – клон България е лицензирана за извършване на застрахователна дейност с писмо изх. № 32-00-126/2009 г. на КФН. Клона има пълнен лиценз за дейност по общо застраховане и може да предлага цялата гама застрахователни продукти и услуги в този сектор. Клонът ще предложи кипърският опит и европейските практики за утвърждаване на новите тенденции в застраховането, чрез висока култура на обслужване и предоставяне на максимална сигурност и защита на своите клиенти.

Застрахователна компания Олимпик провежда гъвкава продуктова, ценова и маркетингова политика, съобразена с изскванията и индивидуалните потребностите на застрахованите. Стремежът ни е да достигнем до клиента, чрез изграждане на териториална структура, покриваща цялата страна. Компанията акцентира на превенцията, която води до намаляване вероятността за проявление на риска, което е в интерес и на двете страни. При настъпване на застрахователно събитие ние обезщетяваме своевременно своите клиенти. Коректността стои в основата на отношенията ни с тях.

Реда за подаване на жалби съгласно правилата за уреждане на претенции по чл. 104, ал. 1 са публикувани в интернет страницата на всеки един застраховател.

Потребителят на застрахователни услуги има право да подава жалби срещу застрахователя. В зависимост от естеството на жалбите, те могат да бъдат подавани пред Комисията за финансов надзор, Комисия за защита на потребителите, Комисия за защита на личните данни и други държавни органи. В Република България спорове във връзка със застрахователни отношения се разрешават извънсъдебно чрез медиация и арбитраж.

Доклад за платежоспособността и финансовото състояние на застрахователя може да намерите на интернет страницата на всеки един от застрахователите.

Национален телефон за завеждане на щета 0700 17 999
Интернет адрес на правилата на застрахователя www.olympicins.eu
Адрес на управление в държавата по седалище гр. София, бул. „Гоце Делчев” № 142-142А
Име на държава членка на седалището Република България

û